Tänään sit heräsin 9.00 ja aloin heti laittaa hiuksia et kerkeisin kaverilleni kymmeneksi ja sieltä sitten kaheksitoista kouluun. Ehittiin ennen kouluun lähtöä kattoa elokuvaa ja juoda aamu kahvia. Sitten käppäiltiin noin kilsan matka kouluun. Koulu loppukin sitten tuntia aikasemmin eli koulupäivä oli sitten sen kolme tuntia : )

Koulun jälkeen menin kaheksi tunniksi käymään kotona ja suoristin hiukset uudestaan ja kun jäi sitten tunti ylimäärästä aikaa ni tein kaverilleni ihanan kyselyn miehistä : D Kaverin ilmeitä oli hauska katsella kun se repeili mun hienoille kysymyksille. Oltiin samalla kaverin lasten kanssa pullon pyöritystä. Piti vaan esittää sellasia kysymyksiä että ne sopi lastenkin kuultavaksi.

Huomenna ois tiedossa semmonen ihanan pitkä koulu päivä kaheksasta neljään ja illalla kuudesta puoli kaheksaan saksan kurssi. Perjantaina tuleekin sitten pari kaveria viettämään mun kämpälle tyttöjen iltaa : ) vois viedä ne keskustaan ja esitellä vähän paikkoja kun toinen tulee ensimmäistä kertaa vaikka oonkin asunu täällä jo vähän päälle kolme kuukautta. Vielä semmonen ongelma että mihin pistäs toisen kavereista nukkumaan.