Pääsin kouluun viikon sairasloman jälkeen ja olihan sinne ihan kiva palata viikon tauon jälkeen.

Aamulla kun piti lähteä kaverin kanssa 10 min päästä kouluun, niIN sain kaverilta sitten puhelun, että hän oli  nukkunut pommiin ni mentiin sitten kaverin miehen kyydillä kouluun, että ehdittiin ajoissa. Ensimmäisillä tunneilla katottiin Office nimistä sarjaa ja tehtiin elokuviin liittyviä  ja loppu päivä olikin englantia ja ne tunnit oli ihan kivoja. Tietokilpailu (tuli muuten meidän joukkue jaetulle ykkös sijalle : D ) ja viimeilnen tunti katottiin youtubesta asiakaspalvelu videoita, tulihan siinä muutakin katottua, kuin asiakaspalvelu videoita.

Koulun jälkeen menin kotiin ja sitten puoli kuusi kaverin seuraksi ja täällä ollaan vieläkin. Ollaan katottu Aku Ankkaa kaverin nuorimman pojan kanssa ja käyty takapihalla sauhuttelemassa : )

Keskiviikkona pitäs lähteä luokan kanssa Jyväskylään ja sen jälkeen tutustumaan HImosloma Oy:hyn. Saa nähä  mitä siitäkin reissusta seuraa, meidän luokkalaiset kun ei ole mitään rauhallisinta sakkia. Onneksi siellä Jyväskylässä on myös apaa- aikaa niin pääsee vähän kiertelemään : )

Ja kohta on jo syysloma ja viikon lepotauon paikka : )