Keskiviikkona käytiin tosiaan luokan kanssa ensin Jyväskylässä tutustumassa tiimi-akatemiaan, meidät jaettiin pieniin ryhmiin, jotka sai itse valita ja meidän ryhmällä oli ainut mies vetäjä  ;) Ensin istuttiin joku tunti jossain huoneessa ja se mies selitti jotain siitä koulusta, mutta ei siihen oikein voinut keskittyä, kun oli niin hyvännäköinen vetäjä, samoin kävi muillekin ryhmän naisille : D

Sen jälkeen kierrettiin sitä akatemiaa ja kierroksen jälkeen piti jättää akatemia ja se vetäjä ; ( ja lähtee tunniksi shoppailemaan Prismaan tai Citymarkettiin. Ei sieltä mitään muuta tarttunu mukaan kun yksi energia juoma.  Shoppailu reissun jälkeen otettiin suunta kohti Himosta ja Himoksella kuunneltiin esittelyä Himosloma Oy:stä ja kierrettiin sitten katsomassa Himosareena ja joku Liiteri ravintola. Sitten lähettiin ajamaan takas koululle, mutta osa jäi keskustaan, me olimme kaverini kanssa siinä porukassa.

Käytiin kaverin kanssa kahvilla yhessä kahvilassa (oli muuten pahaa kahvia) ja sitten mentiin yhteen parturiin kyselemään paljon ne pyytää hiusten leikkuusta ja värin poistosta.

Syysloma alkoi torstaina, onneksi. Kyllä oli taas viimenen tunti sellasta menoo, että oksat pois. Luokkalaiset käyttäyty taas, kun päiväkotilaiset, vaikka ollaan jo ammattikoulun toisella luokalla. Totta kai luokassa oli kauhea meteli ja ilman herruudesta taisteltiin taas lennokkien kanssa. Onnistuivat hajottamaan yhdestä tuolista pyörän, en kyllä tiedä miten ne onnistu senkin tekemään, muuten päivä oli oikein mukava. Alettiin suunnittelemaan uutta yritystä ja käytiin kaverin kanssa illalla saksan kurssilla, kurssin jälkeen kaupan kautta kotiin.

Nyt olen ollut nyt perjantaista asti kaverillani yötä ja tarkotus olisi olla sunnuntaihin asti ja sitten lähteä porukoille muutamaksi päiväksi viettämään omia ja äidin nimipäivää, joka on jo tänään ja omat on maanantaina. Eilen illalla leivottiin kaverin kanssa lettuja ja kahteltiin kaksi elokuvaa, Lumottu Ella ja sitten katottiin Rockula ja sitten katottiin Uhka menneisyydestä - sarjaa, oli muuten jännä.Käytiin leffojen ja sen sarjan jälkeen tupakilla, ulkona sato lunta ja seisoin shortseissa ja pitkä hihasessa paidassa vanhimman tytön korkkarit jalassa kaverin pihassa keskellä yötä, pakko myöntää, että oli siellä vähän kylmä. Nukkumaan mentiin joskus yhden kahden aikaan aamuyöstä.

Tänään taas herättiin puoli kaheksalta. Käytiin aamu tupakilla ja juotiin aamukahvit ja kahteltiin kaverin nuorimman tytön kanssa youtubesta meikkaus videoita ja myöhemmin päivällä katottiin kaverin kanssa pari jaksoa Kumman kaa - ohjelmaa ja yksi Pasilakin tuli katottua : D  Illalla olisi tiedossa tyttöjen keskeinen meikkailu/hiusten laitto ilta ja kaverin kanssa  kahtellaan jossain vaiheessa ainakin Arvoituksia arkussa - elokuva ja illalla kun lapset on nukkumassa niin kaksi jaksoa Vanpyyrin päiväkirjoja : )

Sunnuntaina tosiaan lähtö porukoille ja voisihan sitä yhtä kaveria käydä morjestamassa, kun ei olla muutamaan hetkeen nähty : ) Soitti tänään ja sano, että on kuulemma ikävä ja pyysi et tavattas sunnuntaina  : )